05 september 2006

M & M Cruising in the USA - deel 2



Howdy Y'all!

We hebben weer een stroomdraad en beeldscherm uit het zand gegraven en daarom wederom een berichtje van M&M.
We zitten nu in Monument Valley in de Goulding's Lodge.


Net even in het "museum" hier gekeken en gezien dat bijna alle films van John Wayne hier zijn opgenomen. Hij had hier zelfs zijn eigen lodge. Gelukkig zijn er ook andere films opgenomen als: Windtalkers met een van onze favoriete acteurs Nicolas Cage en een andere topper: Back to the Future III

De route tot zover:

We zijn gestopt met schrijven in Page waar we achter een supertrage machine zaten. Wonder boven wonder, hier midden in de woestijn, is de internet verbinding een stuk sneller. Okee: de laatste dag in Page hebben we rondom Lake Powell doorgebracht (nee, er lag geen sneeuw, waar die wijsheid toch vandaan komt???). En gisteravond hebben we toch nog bij Dam Plaza onze megaburger kunnen eten, we hadden inderdaad een box (doggybag, geen dog-sack) nodig om twee halve burgers mee naar de suite te nemen (om ze vervolgens vanmorgen in de prullenbak te laten verdwijnen!).

Monument Valley is een uitgestrekt natuurgebied middenin de woestijn van Utah. De setting van onze lodge (achter een bergrug) vormt een idyllisch plaatsje middenin de woestijn.
Vanuit de eetzaal (waar we net weer veeeeel te veel eten hebben zitten wegstouwen) ook weer prachtig uitzicht op de grillige bergen en de zandvlakten.
By the way, hier zit ook een souvenierwinkel, hoe kan het ook anders, waar we geslaagd zijn voor onze volgende missie: TROUWRINGEN!!


Echte door de Native Navajo Indians gemaakte exemplaren waar er zowaar twee dezelfde van op het bordje lagen. Onze speurtocht naar ringen duurde overigens al langer met als gevolg dat we al dagen met een lading zilver in de Toyota rondrijden. Het wordt zeker een extra koffer aanschaffen, want 23 kilo per koffer redden we nu met 3 koffers al niet meer.

Vanavond gaan we nog even lekker t.v. kijken vanuit ons nu weer echte kingsize bed en morgenochtend worden we als het goed is gewekt door de zon die opkomt achter de bergen van Monument Valley!

To be continued......

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hello strangers!
Leuk om te lezen dat jullie het naar jullie zien hebben. Pas maar op in de desert.........voordat je het weet heb je een close encounter. Dus pas op voor zwevende lichten en zijn echt geen weather ballons ;)

07 september, 2006 22:13  

Een reactie posten

<< Home