10 september 2006

M & M Cruising in the USA - deel 3
Yeehaaww !

Yessirree we're back online. Deze keer staan we achter een 100Mbps verbinding (maar niet heus) in het prachtige Zion National Park, waar we vanmorgen de riverside walk en de trail naar Weeping Rock hebben gedaan.

We zijn vanochtend vroeg vanuit Hurricane vertrokken, voor de kenners: dit is natuurlijk een gevaarlijk plaatsje gezien M&M's recente vakantieverleden. Motel-6 kamer aldaar gehad, maar wel de grootste van de hele USA! Een suite van 8 bij 7 meter of zo... Dus geen kwaad woord meer over de M-6-keten van ons hoor!
Wel met een stel Nederlandse bikers daar het motel-terrein gedeeld. Vriendelijke mensen die voornamelijk (zo te horen) uut Emm'n gerieden waorn. Gingen nog even 's nachts langs de rand van de pool twee BBQ's in de hens steken en wat lappen vlees erop zwoai'n... geen overlast hoor, maar een rij budweiser blikjes op de rand van het zwembad was een stille getuige van een latertje voor de bende..... O ja , en ze zagen er redelijk brak uit bij het ontbijt in J.B.'s aan de overkant.

De route tot op heden:
We eindigden in blog post deel 2 bij onze overnachting in Goulding's Lodge.
Van daaruit op dinsdag 5 september naar Cortez gereden via Goosenecks en Valley of the Gods (4X4 pad van 1 uur, Paris-Dakar is er niets bij hahaha!!!!).
Woensdag 6 september zijn we door het Mesa Verde State park gereden, geklommen, gekropen en gelopen. Indrukwekkende rotswoningen van de Anasazi.
Donderdag 7 september naar Moab gereden, waar we in de middag Arches National park hebben bezocht. Vrijdag was een stukje doorstiefelen in ons Japanse "hok", via Salinas en de I-70 totaan Panguitch (is Navajo-taal voor "grote vis" - niet vragen waarom, want er is geen water te bekennen...)
Gisteren zijn we via (het toch nog altijd meest fantastische park van de USA:) Bryce Canyon naar Hurricane vertrokken, waar ik dit verhaaltje mee begon.

Wat gaan we van hieruit verder doen?
Het volgende: morgenochtend naar LAS VEGAS, ons eindpunt van de reis. Daar gaan we op 12 september om 17:30 lokale tijd in de Graceland Wedding Chapel onze "renewal of vows ceremony" houden. Alles, zoals de meesten wel weten, in het kader van ons 5-jarig huwelijk.
Misschien dat dit event nog live via webcast te volgen zal zijn, maar dan moet ik nog wat zaken ter plaatse regelen. Reken er niet op, en zo ja: je bent zelf verantwoordelijk voor slaap-tekort, want het is dan half 2 in de nacht in Holland.....

We houden jullie op de hoogte!
Tabee en ajuus, M&M (vanuit Zion, elevation 1511 meter).

2 Comments:

Anonymous Dennis said...

Gefelicteerd met jullie, tweede, huwelijk. We hebben helaas de ceremonie online gemist vanwege het tijdsverschil. De rijst staat klaar als jullie terugkomen.

13 september, 2006 09:10  
Blogger Maddawg said...

Den, Bianc', thanks voor jullie commentaar. We spreken snel weer even wat af....

Mike.

16 september, 2006 21:54  

Een reactie posten

<< Home